Phone +45 3145 0499
Scrum Master kursus for ChangeGroup

Scrum Master kursus for ChangeGroup

Kursuspris kr. 4.400,00 -10%
Din kursuspris: kr. 3.960,00

Scrum Master kursus med ChangeGroup

Med PSM1 certificering
For konsulenter tilknyttet ChangeGroup tilbydes dette kursus til specialpris.
Scrum er en agil projektledelses metode der bliver mere og mere udbredt. Udtrykket ”Scrum” er oprindeligt et udtryk fra rugby og en forkortelse for ”scrummage” hvor spillerne samles i en klynge og er en metode til at få bolden i spil igen. Det daglige Scrum møde har netop samme funktion i et Scrum baseret projekt, at sørge for at projektet holdes i gang og fange eventuelle problemer og forhindringer i opstarten.
Scrum er en grundlæggende proces til styring af højteknologi-projekter og andre projekter med en høj grad af innovation. Scrum blev udviklet i 90'erne og var blandt de første processer der i dag går under betegnelsen Agile metoder. Scrum er afgjort det mest udbredte proces framework indenfor agile IT projekter og er efterhånden ved at være den mest kendte metode i alle IT projekter.
Vi tilbyder et kursus i Scrum inkl. eksamen i "Professional Scrum Master (PSM1). Undervisningen foregår over to aftener med eksamen den sidste aften.
Du får:
 • 2 undervisningsaftener ( 4 timer + 5 timer) med erfaren Scrum underviser. afholdes hos Right Training
 • Scrum Guide. fremsendes før kurset.
 • Bogen "Agile Project management with Scrum" fremsendes før kurset.
 • Eksamen i Professional SCRUM Master 1 (PSM1) fra Scrum.Org.
 • Internationalt anerkendt Scrum certificering (efter bestået eksamen)
Pris
Samlet pris inklusiv eksamen er 3.960,00 kr. (ex. moms)
Sprog
Alt materiale er på engelsk og eksamen afholdes på engelsk. Undervisning afholdes på dansk.
Undervisning
Afholdes hos Right Training.
Kurset kvalificerer dig til at kunne bestå certificering som Professional Scrum Master. Kurset er fordelt over to aftener og består af en blanding af teori og praktisk øvelser. Der skal forventes en del selvstudie. Kurset afsluttes med en PSM/I eksamen fra scrum.org.
Der vil være forplejning i form af sandwich, sodavand, vand og frugt.

 

 • Første undervisningsaften, 4 timer fra kl 16.00

 

 • Anden undervisningsaften, 5 timer fra kl 16.00 (sidste time er eksamen)

 

Kursusindhold

 

På kurset gennemgår vi blandt andet:

 

 • Scrum baggrund. Den teoretiske baggrund og de grundprincipper Scrum er bygget op omkring. Dette er centralt for at forstå hvorfor Scrum processen ser ud som den gør og hvor Scrum kan bruges.
 • Scrum aktiviteter. De grundlæggende aktiviteter der indgår i Scrum processen, såsom Planning, Retrospective, Daily Scrum osv.
 • Scrum roller. De roller der skal udfyldes for at Scrum processen kan fungere samt det ansvar der hører til hver rolle.
 • Scrum Masters ansvar. En mere dybdegående gennemgang af de ansvarsområder en Scrum Master har og hvordan de kan løftes.
 • Scrum begreber. Scrum har en række fast benyttede begreber der er vigtige at forstå og kunne benytte.
 • Scrum udfordringer. Vi arbejder også lidt med de mest almindelige udfordringer folk har med at indføre og køre Scrum, samt forskellige måder at håndtere disse.

 

Eksamen
Eksamen afholdes som afslutning på dag 2 af kurset og er en webbaseret eksamen, hvorfor kursisten skal medbringe bærbar PC med mulighed for at tilgå trådløs netværk.
 • Eksamenstid: 60 min.
 • Pass rate: 85%
 • Eksamenstype: Open Book, Multiple choice - True/False.

 

Udbytte

Kurset er for alle med interesse for metode, effektivitet og innovation i IT projekter. Der vil især være fokus på folk der skal arbejde som professionelle Scrum Masters og folk der har brug for en generel baggrund i forståelse af hvad det kræver for at indføre Scrum. Også erfarne udviklere og folk der allerede arbejder med Scrum vil kunne få stort udbytte af dette kursus.

Omfang

For at optimere dit udbytte af kurset, opfordres du til at læse tilsendte Scrum guide samt bog før kursusstart, du må forvente at skulle lave eksamenstests før undervisningsdag 2.

Underviseren
Michael Arnoldus har mange års erfaring i Agil udvikling, Lean og Scrum, både som underviser og i praksis som projektleder og software udvikler: Har fungeret som Scrum Master på adskillige projekter, har indført Scrum i talrige virksomheder og har ligeledes stor erfaring indenfor IT-arkitektur.  Michael er derudover uddannet psykoterapeut.
Det mener kursisterne
"Den bedste underviser jeg har mødt. Megen erfaren og rigtig god formidler. Formåede at gennemgå teori for at kunne bestå eksamen og for praktisk forståelse koblet med praktiske diskussioner og flere øvelser." Asim Hanif ValueIT ApS.

"Jeg synes at det har været en enorm positiv oplevelse, og Michael var helt fantastisk til at involvere os, og han har ihvertfald fuldstændig styr på Scrum. Jeg føler mig helt klædt på til at kunne være scrum-master" Karsten Helbo Larsen

"Tak for et fantastisk kursus, Michael gjorde virkelig en forskel :)" Jakob Øjvind Nielsen Testmanager, Post Danmark.

Information

Scrum


Scrum er en agil projektledelses metode der bliver mere og mere udbredt. Udtrykket ”Scrum” er oprindeligt et udtryk fra rugby og en forkortelse for ”scrummage” hvor spillerne samles i en klynge og er en metode til at få bolden i spil igen. Det daglige Scrum møde har netop samme funktion i et Scrum baseret projekt, at sørge for at projektet holdes i gang og fange eventuelle problemer og forhindringer i opstarten.
Scrum er en grundlæggende proces til styring af højteknologi-projekter og andre projekter med en høj grad af innovation. Scrum blev udviklet i 90'erne og var blandt de første processer der i dag går under betegnelsen Agile metoder. Scrum er afgjort det mest udbredte proces framework indenfor agile IT projekter og er efterhånden ved at være den mest kendte metode i alle IT projekter.
I Scrum er udviklingsprocessen ikke en lineær proces. I langt de fleste tilfælde består disse processer af fire trin: Analyse, Design, Implementering og Test.
Scrum derimod fastsætter ikke nogen retningslinjer for i hvilken rækkefølge aktiviteterne skal implementeres. Et projekt kan derfor starte med en hvilken som helst aktivitet, og skifte til en anden aktivitet på ethvert tidspunkt. Dette øger projektets fleksibilitet og produktivitet.

Andre punkter der kendetegner Scrum er:

 • Fleksible tidsplaner
 • Fleksible deadlines
 • Små udviklingshold
 • Hyppig gennemgang
 • Objektorienteret
 • Samarbejde mellem udviklingsteams

Scrum Product Owner:

En vigtig del af en organisation der anvender Scrum, er Product Owneren. PO er bindeleddet mellem Scrum Teamet og den øvrige organisation, PO er ansvarlig for at maksimere værdien af produktet og forstår de selv-organiserende spilleregler i et Scrum udviklings team, herunder "done" intervaller i produktudviklingen.

Scrum bygger på empiriske procesteorier til håndtering af kompleksiteten der er typisk for softwareudvikling. Alle principper og værdier i Scrum er baseret på et grundlæggende syn på softwareudvikling som kreativt og komplekst arbejde.
Product Owner forstår at bruge dette til at skabe mere værdifulde produkter. En product Owner forstår at drage fordel af at arbejde med selvorganiserende udviklings teams. De forstår hvorledes Scrum principper er fundamentalt forskellige fra dem, der anvendes i mere traditionelt produktudvikling.
En Product Owner forstår konsekvenserne af den gennemsigtighed, som Scrum medfører, og hvordan Scrum kan øge en organisations konkurrenceevne ved agil produktudvikling.

Gratis Scrum træningsvideoer:

Vil du have en bedre forståelse for Scrum? Og forberede dig til Scrum Master kurset eller Product Owner kurset? så se de 6 Scrum trænings videoer vi har på vores download side, det er helt gratis.


Læs mere om Scrum på Scrum.org her…

TILMELD DIG KURSET HER
VÆLG KURSUS
Kursusdag 1 Kursusdag 2
24/5 - 6 ledige pladser 26/5 - 6 ledige pladser
 • Kunde feedback
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • kunde-feed-back
  ”Jeg vil give Right Training 5 ud af 5 stjerner, og kan klart anbefale andre at tage Prince2 kurset via Right Training....”

  Morten Lind - Thomas Jaskov

 • Kunde feedback…
  E-learning delen kan efter min mening ikke stå alene, derfor er det perfekt at deltage i den forberedelsesaften Right Training også tilbyder, det gav virkelig meget. Generelt var jeg meget tilfreds med forløbet”

  Janani Thayan, Projektleder, Team Online A/S

 • Kunde feedback
  ”Jeg opfattede kursusforløbet og firmaet som meget fleksibelt og det udleverede materiale var af meget høj kvalitet. Forberedelsesaftenen var god og inspirerende, men kan være lidt hård efter en lang arbejdsdag…”

  Karen Lauberg Lauritsen, Novo Nordisk

 • Kunde feedback…
  "Godt PRINCE2® e-learning materiale, Ok forberedelsesaften og fint materiale. Jeg vil gerne bruge jer igen…"

  Morten M. Christensen, 41 Concepts ApS

 • Kunde feedback…
  "Mine forventninger blev opfyldt til fulde, og forberedelsesaftenen hos firmaet er et godt supplement til e-learning kurset…"

  Martin Everhøj, Agema A/S

 • Kunde feedback…
  (Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Client feedback…

  "”PRINCE2 e-learning modulet er absolut udmærket. Det er en stor fordel at kunne gennemgå træning/materiale, når tiden er til det. Jeg oplevede det generelle kursusforløb som fremragende…”

  Knud Nyholm - Add-On Products 

 • Client feedback…

  "My expectationswere met in full,and preparingevening inthe companyisa good complementto the e-learningcourse..."

  MartinEverhøj,AgemaA /S

 • Client feedback…

  "I took the course and the company as very flexible and the materials provided were of very high quality. Preparing for the evening was good and inspiring, but can be a little hard after a long day ... " Karen Lauberg Lauritsen, Novo Nordisk

 • Client feedback…

  "Øveaftenen er godt, den gav også et par gode fif mht. brug af bogen, læsning etc..."

  Thomas Nissen, Administrationschef - Ankestyrelsen

 • Client feedback…

  "Undervisnings formen med e-learning, lærebog og hjemme test var helt optimal for mig.
  Tilbuddet om at komme ind en aften og få eksamens vejledning og ekstra prøve er en rigtig god ide
  …"

  Mette Hye-Knudsen

 • Client feedback…
  ”Right Trainings selvstudie kurser indeholder det perfekte mix mellem fleksibilitet, kvalitet, sparring samt pris, for selvstændige konsulenter. .."

  Frank Hagedorn, NSC.dk

 • Client feedback

  "E-learningcomponentin my view cannotstand alone,so it isperfect totake partinthepreparationeveningRightTrainingalsooffer,itreally gavemuch.OverallI was verysatisfiedwith the course"

  JananiThayan, Project Manager, TeamOnline A /S

 • Client feedback…

  "My expectationswere met in full,and preparingevening inthe companyisa good complementto the e-learningcourse..."

  MartinEverhøj,AgemaA /S

 • Kunde feedback

  "I found Right Training very help full, professionally and practically to understand how Prince2 course work and pass the exam. Especially the trainer at Right Training has real time industry experience to help you to understand the concepts." (PRINCE2 kursus)
  Abid Mirza, AWNSOL.

 • Kunde feedback…
  "Forberedelsesaftenen var super, begge gange. Generelt godt og meget fleksibelt forløb, højt service niveau"

  Christian Mols. IT-Konsulent

 • Kunde feedback
  ”Rigtigt godt koncept at give kandidater mulighed for e-learning / forberedelsesaften / eksamen til en gunstig pris. Rigtig god forberedelsesaften hvor vi fik mulighed for at stille spørgsmål, se på forskellige emner, og at tage en prøve eksamen”

  John Clayton

 • client-feedback
  "ISTQB e-learning materialet  var meget godt, og det er der man får den reelle eksamenstræning. På forberedelsesaftenen er det meget interessant at få vurderet sine tilegnede kundskaber i forhold til andre kursister...

  Claus Mouridsen, M-IT ApS

  Se alle kunde anmeldelser

 • Kunde feedback…
  Undervisnings formen med e-learning, lærebog og hjemme test var helt optimal for mig. Tilbuddet om at komme ind en aften og få eksamens vejledning og ekstra prøve er en rigtig god ide

  Mette Hye-Knudsen

 • kunde-feed-back....
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • Client feedback…

  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"


  Pernille Damtoft.

 • kunde-feed-back
  ”Underviseren var bare SUPER god, han er vildt inspirerende, og dygtig formidler. Tak for et godt kursus med turbo fart." (Scrum Master kursus)

  Liselotte la Cour

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  ”Perfekt indhold, eminent underviser der på den korte tid formåede at gennemgå teori for at kunne bestå eksamen og for praktisk forståelse koblet med praktiske diskussioner og flere øvelser. Den bedste underviser jeg har mødt...” (Scrum Master kursus)

  Asim Hanif

 • Kunde feedback…
  "Øveaftenen er godt, den gav også et par gode fif mht. brug af bogen, læsning etc..."

  Thomas Nissen, Administrationschef - Ankestyrelsen

 • Kunde Feedback
  ”PRINCE2 e-learning modulet er absolut udmærket. Det er en stor fordel at kunne gennemgå træning/materiale, når tiden er til det. Jeg oplevede det generelle kursusforløb som fremragende…”

  Knud Nyholm - Add-On Products

 • Kunde feedback

  "Tak for et fedt kursus J Lærerigt og med mange gode, praktiske erfaringer fra brug af Scrum gjorde kurset til en fornøjelse."

  Tomas Vedsmand, Partner, GEMBA Innovation