Phone +45 3145 0499


Advanced Test Manager

Kursuspris kr. 5.900,00

ISTQB® Advanced Test Manager

Vi tilbyder et kursus med certificering i ISTQB/ISEB Advanced Test Manager, målrettet dig der ønsker selv at kunne administrere dit studieforløb mest muligt. Kurset er baseret på selvstudie med e-learning, og lærebog kombineret med forberedelsesaften hos Right Training, eksamen er inkluderet i kurset.

Du får:

 • Lærebogen "Guide to the ISTQB® Advanced Certification as an Advanced Test Manager" tilsendt med posten.
 • ISTQB/ISEB Advanced Test Manager e-learning kursus.
 • Adgang til mere end 200 test spørgsmål.
 • Adgang til speciel trænings modul der øver de 100 vigtigste termer indenfor software test.
 • Adgang til 2-timers forberedelsesaften hos Right Training
 • ISTQB® Advanced Test Manager eksamen

Pris

Samlet pris inklusiv eksamen er 5.900 kr. (ex. moms)

Sprog

Alt materiale er på engelsk og eksamen afholdes på engelsk.

Eksamen

Når du føler dig klar til eksamen giver du os besked, så tilmelder vi dig eksamen, på et tidspunkt der passer dig, aftales individuelt.
Eksamens varighed: 180 minutter (225 minutter)
Eksamens format: Multiple choice, ingen hjælpemidler. Består af 65 spørgsmål der tilsammen giver 100 point.
Eksamens sprog: engelsk
Krav til at bestå eksamen: Opnåelse af minimum 65 point ud af 100 mulige.

Forudsætninger

Bestået ISTQB/ISEB Foundation eksamen. Et rimeligt niveau på engelsk er en forudsætning for at kunne gennemføre forløbet.

Forberedelsesaften

Afholdes hos Right Training på adressen:
Strandgade 12 B
1401 København K
Fra kl. 17.00 til 19.00
Deltagelse frivillig, ikke et krav for at gå til eksamen.
Hensigten med forberedelsesaftenen er, at skabe et fælles forum med vores øvrige ISTQB/ISEB Advanced kursister, hvor vi tester din viden inden eksamen, og du får mulighed for at sparre med de andre kursister. Der vil blive afholdt tests med efterfølgende gennemgang. samt givet gode råd til eksamensforberedelsen. For at optimere udbyttet for deltagerne forventes det at kursisterne har gennemgået e-learning modulet før deltagelse i forberedelsesaftenen.
Du er velkommen til at deltage i flere forberedelsesaftener i dit kursusforløb uden yderligere omkostninger for dig, du skal bare give os besked om din deltagelse.

E-learning indeholder:

 

Pensum relateret gennemgang

Vores e-learning følger det seneste Advanced Test Manager eksamens pensum, præsenteret i overskuelige sektioner.

200 test eksamensspørgsmål

Test eksamensspørgsmålene omfatter 8 quizzer, hver bestående af 25 multiple-choice-spørgsmål .

Interaktiv Krydsord

Et sjovt og meget nyttigt redskab i vores træning pakke, er vores af interaktive krydsord, er baseret på udtræk fra pensum.

Test i termer

Dette interaktive læringsredskab er den perfekte måde at lære og huske de termer der er nødvendige for at bestå eksamen.

Eksamens Guide

En nyttig vejledning om, hvordan man kan forberede sig på eksamen dagen. Guiden indeholder gode råd om hvad du skal gøre ugen før, og dagen før, eksamen. Desuden nyttige tips til, hvad man skal gøre på selve eksamensdagen.

Kunde feedback..

"Perfekt og billigt Advanced Test Manager kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaftenen var udemærket og eksamenstilmeldingen, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen.."
Morten Lind - Gamma Partner
"Right Trainings selvstudiekurser indeholder det perfekte mix mellem fleksibilitet, kvalitet, sparring samt pris, for selvstændige konsulenter"
Frank Hagedorn. NSC.dk
 

Information

ISTQB® / ISEB®

ISTQB® (International Software Testing Qualification Board) / ISEB® (Information Systems Examination Board) er organisationer der har standardiseret Best Practice metoder indenfor softwaretest og henvender sig til alle, der er involveret i softwaretest; analytikere, testere, ingeniører, softwareudviklere osv.

Niveauer

ISTQB®/ ISEB® tilbyder følgende niveauer indenfor software testing: Foundation, Intermediate (Kun ISEB®) Advanced Test Manager, Advanced Test Analyst, Advanced Technical Test Analyst og Agile Tester Foundation. Udover dette findes et Expert niveau.
Nedenfor kan du se, i skematisk form, niveauerne. Længere nede er en kort beskrivelse af de enkelte niveauer som vi tilbyder kurser i.

ISTQB®/ISEB® Foundation

Foundation niveauet er velegnet til alle, der ønsker en grundlæggende forståelse for softwaretest; Projektledere, kvalitetschefer, software udviklere, analytikere osv.
Kurset beskriver principperne omkring planlægning, specificering og gennemførelse af testopgaver, med henblik på at standardisere processer, og minimere fejlkilder, ud fra Best Practice principper.
 

ISTQB® Agile Tester Foundation

Agile tester er en forholdsvis ny tilgang til software test. en tester på et agilt projekt arbejder anderledes end en tester på et traditionelt projekt. ISTQB© har udarbejdet en Agil Tester certificering der fungerer som en overbygning til ISTQB© Foundation, hvilket betyder at ISTQB© Foundation skal være bestået for at kunne gå til eksamen i Agile Tester Foundation. Denne certificering følger principperne i agil softwareudvikling som beskrevet i "Agile Manifesto" du kan læse mere om denne certificering på ISTQB.org.
 

ISEB® Intermediate

Intermediate niveauet i certificeringsforløbet for softwaretestere, er velegnet til dem der er involveret i alle aspekter af softwaretest. Det er det næste kompetenceniveau efter Foundation certificeringen og giver adgang til at blive certificeret Advanced Test Manager indenfor Test analyse og Test management. Intermediate er ikke et krav for at gå videre til Advanced niveauerne men det anbefales at gennemgå dette mellemniveau.

 

ISTQB®/ISEB® Advanced Technical Test Analyst

Advanced Technical Test Analyst niveauet er for softwaretestere og andre testansvarlige der ønsker at udvide sine kompetencer. Det er et krav at man er certificeret på ISTQB/ISEB Foundation niveau. Ligesom det er en klar fordel at have et par års erfaring med softwaretest før man gennemgår dette kursus. læs om pensum for Advanced niveauet her..

 

ISTQB®/ISEB® Advanced Test Analyst

Advanced Test Analyst niveauet er for softwaretestere og andre testansvarlige der ønsker at udvide sine kompetencer. Det er et krav at man er certificeret på ISTQB/ISEB Foundation niveau. Ligesom det er en klar fordel at have et par års erfaring med softwaretest før man gennemgår dette kursus. læs om pensum for Advanced niveauet her..

 

ISTQB®/ISEB® Advanced Test Manager

Advanced Test Manager kurset henvender sig til testledere/test managers, testkoordinatorer og øvrige testansvarlige, der ønsker at udvide sine kompetencer. Det er et krav at man er certificeret på ISTQB/ISEB Foundation niveau. Det er en klar fordel at have et par års erfaring med softwaretest før man gennemgår dette kursus. læs om pensum for Advanced niveauet her..

 Læs mere om ISTQB her…

TILMELD DIG KURSET HER
VÆLG KURSUS
Forberedelse Eksamensdato
30/8 Aftales individuelt
26/10 Aftales individuelt
6/12 Aftales individuelt
 • Kunde feedback
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • kunde-feed-back
  ”Jeg vil give Right Training 5 ud af 5 stjerner, og kan klart anbefale andre at tage Prince2 kurset via Right Training....”

  Morten Lind - Thomas Jaskov

 • Kunde feedback…
  E-learning delen kan efter min mening ikke stå alene, derfor er det perfekt at deltage i den forberedelsesaften Right Training også tilbyder, det gav virkelig meget. Generelt var jeg meget tilfreds med forløbet”

  Janani Thayan, Projektleder, Team Online A/S

 • Kunde feedback
  ”Jeg opfattede kursusforløbet og firmaet som meget fleksibelt og det udleverede materiale var af meget høj kvalitet. Forberedelsesaftenen var god og inspirerende, men kan være lidt hård efter en lang arbejdsdag…”

  Karen Lauberg Lauritsen, Novo Nordisk

 • Kunde feedback…
  "Godt PRINCE2® e-learning materiale, Ok forberedelsesaften og fint materiale. Jeg vil gerne bruge jer igen…"

  Morten M. Christensen, 41 Concepts ApS

 • Kunde feedback…
  "Mine forventninger blev opfyldt til fulde, og forberedelsesaftenen hos firmaet er et godt supplement til e-learning kurset…"

  Martin Everhøj, Agema A/S

 • Kunde feedback…
  (Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback…
 • Kunde feedback…
  E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback…
  "100% OK. Fin blanding af hands-on og præsentation." (Scrum Master kursist)

  Klaus Akselsen

  Se alle kunde anmeldelser

 • Kunde feedback…
  "Tak for et fantastisk kursus, Michael gjorde virkelig en forskel :)" om Scrum Master kurset, På LinkedIn.

  Jakob Øjvind Nielsen (Test Manager Post Danmark)

 • Kunde feedback…
  "det har været en enorm positiv oplevelse, og Michael var helt fantastisk til at involvere os, og han har i hvert fald fuldstændig styr på Scrum, han kunne relatere alle spørgsmål lige fra hoften. jeg føler mig helt klædt på til at kunne være scrum-master"
  Karsten Helbo Larsen
 • Kunde feedback
  ”Right Trainings selvstudie kurser indeholder det perfekte mix mellem fleksibilitet, kvalitet, sparring samt pris, for selvstændige konsulenter. .."

  Frank Hagedorn, NSC.dk

 • Kunde feedback…
  ”(Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback
  ""E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback

  "I found Right Training very help full, professionally and practically to understand how Prince2 course work and pass the exam. Especially the trainer at Right Training has real time industry experience to help you to understand the concepts." (PRINCE2 kursus)
  Abid Mirza, AWNSOL.

 • Kunde feedback…
  "Forberedelsesaftenen var super, begge gange. Generelt godt og meget fleksibelt forløb, højt service niveau"

  Christian Mols. IT-Konsulent

 • Kunde feedback
  ”Rigtigt godt koncept at give kandidater mulighed for e-learning / forberedelsesaften / eksamen til en gunstig pris. Rigtig god forberedelsesaften hvor vi fik mulighed for at stille spørgsmål, se på forskellige emner, og at tage en prøve eksamen”

  John Clayton

 • Kunde feedback
  "ISTQB e-learning materialet  var meget godt, og det er der man får den reelle eksamenstræning. På forberedelsesaftenen er det meget interessant at få vurderet sine tilegnede kundskaber i forhold til andre kursister...

  Claus Mouridsen, M-IT ApS

 • Kunde feedback…
  Undervisnings formen med e-learning, lærebog og hjemme test var helt optimal for mig. Tilbuddet om at komme ind en aften og få eksamens vejledning og ekstra prøve er en rigtig god ide

  Mette Hye-Knudsen

 • kunde-feed-back....
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • Kunde feedback…
  "Meget fornøjeligt Scrum kursus som jeg virkelig har lært meget af og føler mig vældig godt rustet til at bruge. Underviseren er meget kompetent og indsigtsfuld, venlig, rar, med god situationsfornemmelse."

  Annelise Hansen. Fa.Guzzihansen

 • kunde-feed-back
  ”Underviseren var bare SUPER god, han er vildt inspirerende, og dygtig formidler. Tak for et godt kursus med turbo fart." (Scrum Master kursus)

  Liselotte la Cour

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  ”Perfekt indhold, eminent underviser der på den korte tid formåede at gennemgå teori for at kunne bestå eksamen og for praktisk forståelse koblet med praktiske diskussioner og flere øvelser. Den bedste underviser jeg har mødt...” (Scrum Master kursus)

  Asim Hanif

 • Kunde feedback…
  "Øveaftenen er godt, den gav også et par gode fif mht. brug af bogen, læsning etc..."

  Thomas Nissen, Administrationschef - Ankestyrelsen

 • Kunde Feedback
  ”PRINCE2 e-learning modulet er absolut udmærket. Det er en stor fordel at kunne gennemgå træning/materiale, når tiden er til det. Jeg oplevede det generelle kursusforløb som fremragende…”

  Knud Nyholm - Add-On Products

 • Kunde feedback

  "Tak for et fedt kursus J Lærerigt og med mange gode, praktiske erfaringer fra brug af Scrum gjorde kurset til en fornøjelse."

  Tomas Vedsmand, Partner, GEMBA Innovation