Phone +45 3145 0499


ISTQB Foundation klasse

Kursuspris kr. 6.900,00

ISTQB© Foundation klasse kursus

Vi tilbyder et 2-dages kursus i ISTQB© Foundation med klasseundervisning udenfor normal arbejdstid samt adgang til e-learning, tilsendt lærebog og testeksamen. Ønsker du et kursus hvor du kan forberede dig grundigt med e-learning og lærebog inden 2 intensive eftermiddage/aftener med klasseundervisning? Så er dette kursus perfekt for dig.
Klasseundervisningen er meget intensivt, over to dage fra kl. 16.00 til 20.00 begge dage, med små hold (max. 6-8 deltagere) for at optimere læringsprocessen for den enkelte. Kurset er inkl. eksamen.
Du får:
 • 2 dages aften-undervisning fra kl. 16.00 til 20.00.
 • ISTQB© Foundation lærebog tilsendt med posten.
 • ISTQB©/ISEB© testeksamen tilsendt med posten.
 • ISTQB© Foundation e-learning kursus
  • Adgang til mere end 400 test spørgsmål
  • Speciel test i termer.
  • Interaktiv workshop.
  • Adgang til e-mail support fra akkrediteret ISTQB/ISEB træner
 • Eksamen - afholdes på et tidspunkt efter kursistens ønske.

Pris

Samlet pris inklusiv eksamen er 6.900 kr. (ex. moms) pr. deltager.

Tilmelding

Kurset afholdes udelukkende som firmakursus, hvor der tilmeldes en samlet gruppe på minimum 5 personer. Datoer aftales individuelt. ønsker du at tilmelde en gruppe, kontakt os på kursus@righttraining.dk eller ring til os på tlf. 31450499.
Kurset kan afholdes i vores lokaler, eller hos jer hvis det passer bedre.

Sprog

Alt materiale er på engelsk og eksamen afholdes på engelsk, klasseundervisning er på dansk (kan tilpasses under hensyntagen til deltagere)

Eksamen

Afholdes i København eller Århus, der bookes et tidspunkt der passer ind i din kalender (eksamen kan dog kun afholdes på hverdage)
 • Eksamens varighed: 60 minutter
 • Eksamens format: Multiple choice
 • Eksamens sprog: engelsk
 • Krav til at bestå eksamen: 26 ud af 40 rigtige (65%)

Forudsætninger

Ingen forudsætninger kræves. Et rimeligt niveau på engelsk er dog en forudsætning for at kunne gennemføre forløbet.

Klasseundervisning

Afholdes hos Right Training på adressen:
Strandgade 12 B
1401 København K
Eller i kundens lokaler.
Begge dage fra kl. 16.00 til 20.00, eller efter aftale.
Hensigten med klasseundervisningen er at give deltagerne en forståelse for ISTQB© Foundation pensum, og forberede dig til at bestå ISTQB© Foundation eksamen, det er meget intensive dage, med små hold for at optimere læringsprocessen for den enkelte, Kurset er opbygget med baggrund i ISTQB Foundation Syllabus. Det optimerer dit udbytte af kurset væsentligt hvis du har gennemgået e-learning og læst bogen inden din deltagelse i klasseundervisningen. Vi gennemgår blandt andet :
 • Black Box - White Box testing
 • Test faserne.
 • Termer og teknikker.
 • Test principperne.
 • Reviews, walkthroughs, inspektion og statisk analyse og forskellen mellem dem.
Der vil indgå endnu en testeksamen som en del af kurset (udover den du modtager med posten) der efterfølgende gennemgås og diskuteres. der vil blive afholdt aktiviteter der sikrer din aktive deltagelse og forbedrer din overordnede forståelse for software testing.
Der serveres vand, frugt, sandwich samt lidt sødt under kurset.

Underviseren:

Vores underviser Jens Peter Andersen har udover erfaring med software test, også lang praktisk erfaring indenfor IT udvikling og projektstyring og kan derfor tilføre et overblik over hele IT projekt processen, hvilket giver testeren en bedre forståelse for egen opgave og placering. Jens Peter Andersen er selvfølgelig selv certificeret indenfor ISTQB© og han har en lang praktisk erfaring – blandt andet som kvalitetschef i softwarehus - der giver værdifuld viden, som han bruger i sin undervisning. Kurset der er meget praktisk orienteret giver en anderledes og interessant tilgang til emnet og dermed et spændende kursus.

E-learning indeholder:

En vigtig del af det samlede kursus er e-learning du får adgang til umiddelbart efter tilmelding. Dette kursus er udviklet af godkendt ISEB Software Testing træner, på baggrund af den nyeste version af ISEB Foundation eksamen pensum. Lektionerne er let forståelige og indeholder tests med interaktive multiple-choice spørgsmål, vigtige keywords med beskrivelse. Få også adgang til din egen personlige træner via e-mail.

480 øve-eksamens spørgsmål

Den eneste måde at være sikker på at du er klar til eksamen, og består, er at kunne besvare multiple-choice-spørgsmålene til eksamen, korrekt. Problemet er, du ikke har nogen mulighed for at vide præcis hvilke spørgsmål du vil få i den virkelige eksamen. Denne unikke pakke indeholder 12 quizzer, hver bestående af 40 multiple-choice quiz spørgsmål (ligesom den virkelige eksamen). Du forsøger at besvare hvert spørgsmål, og klik så bare for at se det rigtige svar.

Personlig træner

Når du starter dit kursus, vil din personlige e-learning træner kontakte dig. Du kan de næste 4 måneder, via mail, spørge din e-learning træner om de spørgsmål du måtte have. Hver lektion i kurset har en 'Spørg Træner knap. Du skal blot klikke på knappen og stille dit spørgsmål. Din træner vil straks besvare dit spørgsmål med et detaljeret svar. Denne service giver dig en sikkerhed for at få svar på dine spørgsmål, noget der normalt kun er tilgængelig når du deltager i et klasseværelse-baseret kursus!

Test i termer

For at bestå eksamen, bliver du nødt til at forstå de anvendte termer, fuldt ud. Vi har skabt en test der består af 100 af de vigtigste software test udtryk, du behøver at kende. De præsenteres med en beskrivelse Du skal derefter indtaste hvilket ord, du tror er rigtigt, derefter afsløres det rigtige svar. Dette interaktive læringsredskab er den perfekte måde at lære og huske de termer der er nødvendige for at bestå eksamen.

Interaktiv Krydsord

Et sjovt og meget nyttigt redskab i vores træning pakke, er vores af interaktive krydsord, er baseret på udtræk fra pensum. Dette er en fantastisk måde at teste din viden og tjekke din paratviden på en sjov og udfordrende måde.

Interaktive workshops

To interaktive workshops er inkluderet i pakken, “Equivalence Partitioning” og “Boundary Value Analysis”. Hver workshop lader brugeren indtaste virkelige værdier i simuleret software, efterfulgt af de korrekte værdier, der vises på skærmen.

Visuel Mind-maps

Nogle mennesker indlærer bedre i et visuelt format end ved tekst. Så vi har udarbejdet et sæt af mind-maps, der omfatter alle de centrale elementer i ISEB / ISTQB Foundation eksamen, i et visuelt format.

Eksamens Guide

En nyttig vejledning om, hvordan man kan forberede sig på eksamen dagen. Guiden indeholder gode råd om hvad du skal gøre ugen før, og dagen før, eksamen. Desuden nyttige tips til, hvad man skal gøre på selve eksamensdagen.

Læs mere om ISTQB®/ ISEB® her

Information

ISTQB® / ISEB®

ISTQB® (International Software Testing Qualification Board) / ISEB® (Information Systems Examination Board) er organisationer der har standardiseret Best Practice metoder indenfor softwaretest og henvender sig til alle, der er involveret i softwaretest; analytikere, testere, ingeniører, softwareudviklere osv.

Niveauer

ISTQB®/ ISEB® tilbyder følgende niveauer indenfor software testing: Foundation, Intermediate (Kun ISEB®) Advanced Test Manager, Advanced Test Analyst, Advanced Technical Test Analyst og Agile Tester Foundation. Udover dette findes et Expert niveau.
Nedenfor kan du se, i skematisk form, niveauerne. Længere nede er en kort beskrivelse af de enkelte niveauer som vi tilbyder kurser i.

ISTQB®/ISEB® Foundation

Foundation niveauet er velegnet til alle, der ønsker en grundlæggende forståelse for softwaretest; Projektledere, kvalitetschefer, software udviklere, analytikere osv.
Kurset beskriver principperne omkring planlægning, specificering og gennemførelse af testopgaver, med henblik på at standardisere processer, og minimere fejlkilder, ud fra Best Practice principper.
 

ISTQB® Agile Tester Foundation

Agile tester er en forholdsvis ny tilgang til software test. en tester på et agilt projekt arbejder anderledes end en tester på et traditionelt projekt. ISTQB© har udarbejdet en Agil Tester certificering der fungerer som en overbygning til ISTQB© Foundation, hvilket betyder at ISTQB© Foundation skal være bestået for at kunne gå til eksamen i Agile Tester Foundation. Denne certificering følger principperne i agil softwareudvikling som beskrevet i "Agile Manifesto" du kan læse mere om denne certificering på ISTQB.org.
 

ISEB® Intermediate

Intermediate niveauet i certificeringsforløbet for softwaretestere, er velegnet til dem der er involveret i alle aspekter af softwaretest. Det er det næste kompetenceniveau efter Foundation certificeringen og giver adgang til at blive certificeret Advanced Test Manager indenfor Test analyse og Test management. Intermediate er ikke et krav for at gå videre til Advanced niveauerne men det anbefales at gennemgå dette mellemniveau.

 

ISTQB®/ISEB® Advanced Technical Test Analyst

Advanced Technical Test Analyst niveauet er for softwaretestere og andre testansvarlige der ønsker at udvide sine kompetencer. Det er et krav at man er certificeret på ISTQB/ISEB Foundation niveau. Ligesom det er en klar fordel at have et par års erfaring med softwaretest før man gennemgår dette kursus. læs om pensum for Advanced niveauet her..

 

ISTQB®/ISEB® Advanced Test Analyst

Advanced Test Analyst niveauet er for softwaretestere og andre testansvarlige der ønsker at udvide sine kompetencer. Det er et krav at man er certificeret på ISTQB/ISEB Foundation niveau. Ligesom det er en klar fordel at have et par års erfaring med softwaretest før man gennemgår dette kursus. læs om pensum for Advanced niveauet her..

 

ISTQB®/ISEB® Advanced Test Manager

Advanced Test Manager kurset henvender sig til testledere/test managers, testkoordinatorer og øvrige testansvarlige, der ønsker at udvide sine kompetencer. Det er et krav at man er certificeret på ISTQB/ISEB Foundation niveau. Det er en klar fordel at have et par års erfaring med softwaretest før man gennemgår dette kursus. læs om pensum for Advanced niveauet her..

 Læs mere om ISTQB her…

 • Kunde feedback
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • kunde-feed-back
  ”Jeg vil give Right Training 5 ud af 5 stjerner, og kan klart anbefale andre at tage Prince2 kurset via Right Training....”

  Morten Lind - Thomas Jaskov

 • Kunde feedback…
  E-learning delen kan efter min mening ikke stå alene, derfor er det perfekt at deltage i den forberedelsesaften Right Training også tilbyder, det gav virkelig meget. Generelt var jeg meget tilfreds med forløbet”

  Janani Thayan, Projektleder, Team Online A/S

 • Kunde feedback
  ”Jeg opfattede kursusforløbet og firmaet som meget fleksibelt og det udleverede materiale var af meget høj kvalitet. Forberedelsesaftenen var god og inspirerende, men kan være lidt hård efter en lang arbejdsdag…”

  Karen Lauberg Lauritsen, Novo Nordisk

 • Kunde feedback…
  "Godt PRINCE2® e-learning materiale, Ok forberedelsesaften og fint materiale. Jeg vil gerne bruge jer igen…"

  Morten M. Christensen, 41 Concepts ApS

 • Kunde feedback…
  "Mine forventninger blev opfyldt til fulde, og forberedelsesaftenen hos firmaet er et godt supplement til e-learning kurset…"

  Martin Everhøj, Agema A/S

 • Kunde feedback…
  (Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback…
 • Kunde feedback…
  E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback…
  "100% OK. Fin blanding af hands-on og præsentation." (Scrum Master kursist)

  Klaus Akselsen

  Se alle kunde anmeldelser

 • Kunde feedback…
  "Tak for et fantastisk kursus, Michael gjorde virkelig en forskel :)" om Scrum Master kurset, På LinkedIn.

  Jakob Øjvind Nielsen (Test Manager Post Danmark)

 • Kunde feedback…
  "det har været en enorm positiv oplevelse, og Michael var helt fantastisk til at involvere os, og han har i hvert fald fuldstændig styr på Scrum, han kunne relatere alle spørgsmål lige fra hoften. jeg føler mig helt klædt på til at kunne være scrum-master"
  Karsten Helbo Larsen
 • Kunde feedback
  ”Right Trainings selvstudie kurser indeholder det perfekte mix mellem fleksibilitet, kvalitet, sparring samt pris, for selvstændige konsulenter. .."

  Frank Hagedorn, NSC.dk

 • Kunde feedback…
  ”(Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback
  ""E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback

  "I found Right Training very help full, professionally and practically to understand how Prince2 course work and pass the exam. Especially the trainer at Right Training has real time industry experience to help you to understand the concepts." (PRINCE2 kursus)
  Abid Mirza, AWNSOL.

 • Kunde feedback…
  "Forberedelsesaftenen var super, begge gange. Generelt godt og meget fleksibelt forløb, højt service niveau"

  Christian Mols. IT-Konsulent

 • Kunde feedback
  ”Rigtigt godt koncept at give kandidater mulighed for e-learning / forberedelsesaften / eksamen til en gunstig pris. Rigtig god forberedelsesaften hvor vi fik mulighed for at stille spørgsmål, se på forskellige emner, og at tage en prøve eksamen”

  John Clayton

 • Kunde feedback
  "ISTQB e-learning materialet  var meget godt, og det er der man får den reelle eksamenstræning. På forberedelsesaftenen er det meget interessant at få vurderet sine tilegnede kundskaber i forhold til andre kursister...

  Claus Mouridsen, M-IT ApS

 • Kunde feedback…
  Undervisnings formen med e-learning, lærebog og hjemme test var helt optimal for mig. Tilbuddet om at komme ind en aften og få eksamens vejledning og ekstra prøve er en rigtig god ide

  Mette Hye-Knudsen

 • kunde-feed-back....
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • Kunde feedback…
  "Meget fornøjeligt Scrum kursus som jeg virkelig har lært meget af og føler mig vældig godt rustet til at bruge. Underviseren er meget kompetent og indsigtsfuld, venlig, rar, med god situationsfornemmelse."

  Annelise Hansen. Fa.Guzzihansen

 • kunde-feed-back
  ”Underviseren var bare SUPER god, han er vildt inspirerende, og dygtig formidler. Tak for et godt kursus med turbo fart." (Scrum Master kursus)

  Liselotte la Cour

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  ”Perfekt indhold, eminent underviser der på den korte tid formåede at gennemgå teori for at kunne bestå eksamen og for praktisk forståelse koblet med praktiske diskussioner og flere øvelser. Den bedste underviser jeg har mødt...” (Scrum Master kursus)

  Asim Hanif

 • Kunde feedback…
  "Øveaftenen er godt, den gav også et par gode fif mht. brug af bogen, læsning etc..."

  Thomas Nissen, Administrationschef - Ankestyrelsen

 • Kunde Feedback
  ”PRINCE2 e-learning modulet er absolut udmærket. Det er en stor fordel at kunne gennemgå træning/materiale, når tiden er til det. Jeg oplevede det generelle kursusforløb som fremragende…”

  Knud Nyholm - Add-On Products

 • Kunde feedback

  "Tak for et fedt kursus J Lærerigt og med mange gode, praktiske erfaringer fra brug af Scrum gjorde kurset til en fornøjelse."

  Tomas Vedsmand, Partner, GEMBA Innovation