Phone +45 3145 0499

Prince2® Practitioner

Prince2® Practitioner

Kursuspris kr. 5.900,00
PRINCE2® Practitioner kursus
 
PRINCE2 er blevet opdateret til 2017 versionen. Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde E-learning kursus på Practitioner niveau, i denne version. Vi arbejder på sagen og håber snarest at kunne tilbyde Practitioner niveauet igen, nu i 2017 versionen.
 
Vi tilbyder et PRINCE2® Practitioner kursus, baseret på selvstudie med akkrediteret e-learning samt PRINCE2® manual, og andet materiale der forbereder dig til PRINCE2® Practitioner eksamen, der afholdes, meget fleksibelt, som hjemme eksamen på et tidspunkt der passer dig.

Du får:

 • Adgang til akkrediteret online e-learning kursus.
 • PRINCE2® Manual (Managing Succesful Projects with PRINCE2® 2017 Edition)
 • PRINCE2® Handbook.
 • Adgang til e-mail support fra akkrediteret PRINCE2® træner.
 • Adgang til PRINCE2® prøve-eksamen.
 • Eksamen.

Pris

Samlet pris inklusiv eksamen er 5.900 kr. (ex. moms)

Sprog

Alt materiale er på engelsk og eksamen afholdes på engelsk.

Fleksibel eksamen

Eksamen afholdes som "Romote Proctored exam" (Hjemme Eksamen). Den mest fleksible eksamensform der findes, og betyder at du kan afholde din eksamen hvornår du vil, og hvor du vil, overvåget via webcam i stedet for en fysisk censor. Du vil få alle instruktioner omkring dette ved tilmelding.

Du modtager eksamensinstruktioner der skal gennemlæses og følges nøje, du kan derefter tage din eksamen hvor du vil, og på den dato og det tidspunkt der passer dig (den skal dog være afholdt senest 14 dage efter modtagelsen af password) Du skal bare have adgang til en PC/Mac med Internet forbindelse samt et webcam.

Eksamen

Eksamens varighed: 150 minutter (+ ekstra tid hvis engelsk ikke er dit modersmål)
Eksamens format: 8 hoved spørgsmål med 10 underspørgsmål hver, 1 point pr. korrekt besvaret spørgsmål. I alt 80 mulige point
"Open book" eksamen (Kun PRINCE2® Manual må anvendes)
Eksamens sprog: engelsk
Krav til at bestå eksamen: 44 ud af 80 point (55%)
Gennemgang af e-learning materialet er en forudsætning for at kunne deltage i eksamen

Forudsætninger

Bestået PRINCE2® Foundation eksamen, eller PMI og IPMA certificering på følgende niveauer: PMI: PMP, CAPM. IPMA Level A,B,C,D. Elektronisk kopi af certifikat (Kun ved PMI og IPMA) fremsendes før eksamen til godkendelse.
Et rimeligt niveau på engelsk vil være en fordel for at kunne gennemføre forløbet

Læs mere om PRINCE2® på APMG's officielle side her.

 

INFORMATION

PRINCE2® metoden

PRINCE2® (Projects In a Controlled Enviroment) Er en proces baseret metode til at styre projekter effektivt. Det er et Best Practice baseret rammeværktøj bygget op omkring syv principper, syv temaer og syv processer, som hjælper organisationer til at levere projekter inden for tidsrammen og budgettet.

Projekter opdeles i klart definerede faser med en start, en midte og en afslutning. Der fokuseres på leverance af produkter i højere grad end udførelse af aktiviteter.
Det er et afgørende princip, at ethvert projekt skal have en business case og en projektplan, som igennem projektets faser bliver vurderet ift. om der stadig eksisterer et forretningsmæssigt grundlag for projektet.

PRINCE2® Foundation

Dette niveau giver den grundlæggende viden der skal sikre, at deltageren kan fungere som et kvalificeret medlem i et projekt team der benytter PRINCE2® metoden, For at opnå Foundation certificering, skal deltagerne påvise, at de forstår metodens principper og terminologi.

PRINCE2® Practitioner

PRINCE2® Practitioner omhandler evnen til at anvende begreberne i PRINCE2® metoden på en case og forbereder deltagerne til PRINCE2® Practitioner eksamen.
På Practitioner niveauet vil de studerende lære at anvende og gennemføre mindre komplekse projekter, i et miljø, der understøtter PRINCE2®

Efter kurset vil deltagerne:

 • Være i stand til at kommentere detaljerede forklaringer på alle processer, temaer og teknikker og PRINCE2 ® management produkter, og hvordan de kan anvendes i specifikke situationer på et givent projekt.
 • Forstå forholdet mellem processer, temaer, teknikker og ledelsesprodukter i PRINCE2 ® og kunne anvende denne forståelse i praksis.
 • Kunne påvise at de kan tilpasse PRINCE2 ® til forskellige projekter og miljøer.
 • For at gennemføre PRINCE2® Practitioner kurset, skal PRINCE2® Foundation være bestået.

PRINCE2® Skabeloner

Du kan hente PRINCE2© templates fra Axelos på vores download side her.
 

PRINCE2® Courses are offered in association with Project Performance Consulting Ltd, an APMG Accredited Training Organisation.
PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited
Right Training ApS is working in conjunction with the Accredited Training Organisation Project Performance Consulting Ltd

TILMELD DIG KURSET HER
VÆLG KURSUS
Adgang til e-learning Inkl. eksamen
Ingen e-learning tilgængelig Ingen e-learning baseret eksamen tilgængelig

PRINCE2® Courses are offered in association with ITPreneurs, an APMG Accredited Training Organisation.

PRINCE2® is a registered trade mark of
AXELOS Limited

The Swirl logo™ is a trade mark of
AXELOS Limited

“Right Training ApS is working in conjunction with the Accredited Training Organisation ITPreneurs “

 • Kunde feedback
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • kunde-feed-back
  ”Jeg vil give Right Training 5 ud af 5 stjerner, og kan klart anbefale andre at tage Prince2 kurset via Right Training....”

  Morten Lind - Thomas Jaskov

 • Kunde feedback…
  E-learning delen kan efter min mening ikke stå alene, derfor er det perfekt at deltage i den forberedelsesaften Right Training også tilbyder, det gav virkelig meget. Generelt var jeg meget tilfreds med forløbet”

  Janani Thayan, Projektleder, Team Online A/S

 • Kunde feedback
  ”Jeg opfattede kursusforløbet og firmaet som meget fleksibelt og det udleverede materiale var af meget høj kvalitet. Forberedelsesaftenen var god og inspirerende, men kan være lidt hård efter en lang arbejdsdag…”

  Karen Lauberg Lauritsen, Novo Nordisk

 • Kunde feedback…
  "Godt PRINCE2® e-learning materiale, Ok forberedelsesaften og fint materiale. Jeg vil gerne bruge jer igen…"

  Morten M. Christensen, 41 Concepts ApS

 • Kunde feedback…
  "Mine forventninger blev opfyldt til fulde, og forberedelsesaftenen hos firmaet er et godt supplement til e-learning kurset…"

  Martin Everhøj, Agema A/S

 • Kunde feedback…
  (Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback…
 • Kunde feedback…
  E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback…
  "100% OK. Fin blanding af hands-on og præsentation." (Scrum Master kursist)

  Klaus Akselsen

  Se alle kunde anmeldelser

 • Kunde feedback…
  "Tak for et fantastisk kursus, Michael gjorde virkelig en forskel :)" om Scrum Master kurset, På LinkedIn.

  Jakob Øjvind Nielsen (Test Manager Post Danmark)

 • Kunde feedback…
  "det har været en enorm positiv oplevelse, og Michael var helt fantastisk til at involvere os, og han har i hvert fald fuldstændig styr på Scrum, han kunne relatere alle spørgsmål lige fra hoften. jeg føler mig helt klædt på til at kunne være scrum-master"
  Karsten Helbo Larsen
 • Kunde feedback
  ”Right Trainings selvstudie kurser indeholder det perfekte mix mellem fleksibilitet, kvalitet, sparring samt pris, for selvstændige konsulenter. .."

  Frank Hagedorn, NSC.dk

 • Kunde feedback…
  ”(Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback
  ""E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback

  "I found Right Training very help full, professionally and practically to understand how Prince2 course work and pass the exam. Especially the trainer at Right Training has real time industry experience to help you to understand the concepts." (PRINCE2 kursus)
  Abid Mirza, AWNSOL.

 • Kunde feedback…
  "Forberedelsesaftenen var super, begge gange. Generelt godt og meget fleksibelt forløb, højt service niveau"

  Christian Mols. IT-Konsulent

 • Kunde feedback
  ”Rigtigt godt koncept at give kandidater mulighed for e-learning / forberedelsesaften / eksamen til en gunstig pris. Rigtig god forberedelsesaften hvor vi fik mulighed for at stille spørgsmål, se på forskellige emner, og at tage en prøve eksamen”

  John Clayton

 • Kunde feedback
  "ISTQB e-learning materialet  var meget godt, og det er der man får den reelle eksamenstræning. På forberedelsesaftenen er det meget interessant at få vurderet sine tilegnede kundskaber i forhold til andre kursister...

  Claus Mouridsen, M-IT ApS

 • Kunde feedback…
  Undervisnings formen med e-learning, lærebog og hjemme test var helt optimal for mig. Tilbuddet om at komme ind en aften og få eksamens vejledning og ekstra prøve er en rigtig god ide

  Mette Hye-Knudsen

 • kunde-feed-back....
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • Kunde feedback…
  "Meget fornøjeligt Scrum kursus som jeg virkelig har lært meget af og føler mig vældig godt rustet til at bruge. Underviseren er meget kompetent og indsigtsfuld, venlig, rar, med god situationsfornemmelse."

  Annelise Hansen. Fa.Guzzihansen

 • kunde-feed-back
  ”Underviseren var bare SUPER god, han er vildt inspirerende, og dygtig formidler. Tak for et godt kursus med turbo fart." (Scrum Master kursus)

  Liselotte la Cour

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  ”Perfekt indhold, eminent underviser der på den korte tid formåede at gennemgå teori for at kunne bestå eksamen og for praktisk forståelse koblet med praktiske diskussioner og flere øvelser. Den bedste underviser jeg har mødt...” (Scrum Master kursus)

  Asim Hanif

 • Kunde feedback…
  "Øveaftenen er godt, den gav også et par gode fif mht. brug af bogen, læsning etc..."

  Thomas Nissen, Administrationschef - Ankestyrelsen

 • Kunde Feedback
  ”PRINCE2 e-learning modulet er absolut udmærket. Det er en stor fordel at kunne gennemgå træning/materiale, når tiden er til det. Jeg oplevede det generelle kursusforløb som fremragende…”

  Knud Nyholm - Add-On Products

 • Kunde feedback

  "Tak for et fedt kursus J Lærerigt og med mange gode, praktiske erfaringer fra brug af Scrum gjorde kurset til en fornøjelse."

  Tomas Vedsmand, Partner, GEMBA Innovation