Phone +45 3145 0499

AgilePM® Foundation

Kursuspris kr. 5.900,00

AgilePM™ Foundation kursus

Vi tilbyder et kursus i Agile Project Management på Foundation niveau, baseret på selvstudie med e-learning og lærebøger  samt eksamen.

Du får:

 • Adgang til APMG International akkrediteret online e-learning kursus.
 • Lærebogen "Agile Project Management Handbook V 2" (Agile Business® Consortium)
 • Bogen "Agile Project and Service Management: delivering IT services using ITIL, PRINCE2 and DSDM Atern
 • Adgang til on-line support.
 • Adgang til AgilePM™ prøve-eksamen.
 • Eksamen - afholdes online som hjemme-eksamen.

Pris

Samlet pris inklusiv eksamen er 5.900 kr. (ex. moms)

Bestil samtidig:

Bestil begge kurser og få rabat!.

Bestil AgilePM™ Foundation og AgilePMPractitioner samtidigt. Samlet pris: 10.500 kr. (ex. moms) Klik her:

Sprog

Alt materiale er på engelsk og eksamen afholdes på engelsk.

Fleksibel eksamen

Eksamen afholdes som "Hjemme Eksamen". Den mest fleksible eksamensform der findes, afhold din eksamen hvornår du vil, og hvor du vil.

Du modtager eksamensinstruktioner der skal gennemlæses og følges nøje, du kan derefter tage din eksamen hvor du vil, og på den dato og det tidspunkt der passer dig (den skal dog være afholdt senest 14 dage efter modtagelsen af password) Du skal bare have adgang til en PC/Mac med Internet forbindelse samt et webcam

Eksamen

Eksamens varighed: 60 minutter + ekstra tid hvis engelsk ikke er dit modersmål
Eksamens format: Multiple choice
Eksamens sprog: engelsk
Format: "Closed Book"
Krav til at bestå eksamen: 30 ud af 60 rigtige besvarelser (50%)

Forudsætninger

Der kræves ingen formelle forudsætninger for tilmelding af kurset. Et rimeligt niveau på engelsk er dog en forudsætning for at kunne gennemføre forløbet

Omfang

Du skal forvente at bruge omkring 20 timer til e-learning, fordelt på online undervisning og praktiske øvelser. derudover skal du sætte tid af til gennemlæsning af bøger. Afhængig af dine øvrige forpligtelser, anbefaler vi at du bruger omkring 4 uger på at blive klar til Foundation eksamen.
 
Læs mere om AgilePM® på APMG's officielle side her.

Information

AgilePM™ metoden

AgilePM™, Agile Project Management, er et sæt retningslinjer/metoder, og certificering fra APMG™, der blev lanceret i 2010. Agile Project Management har til formål at imødekomme behovene hos dem, der arbejder i et projektfokuseret miljø (f.eks. PRINCE2®) og som der ønsker at være agile. AgilePM™ er baseret på de grundlæggende elementer i DSDM Atern beskrevet i "Agile Project Management Handbook V 1.2" (DSDM® Consortium).
Denne certificering giver mulighed for at levere Agile projekter i organisationer, der kræver standarder, stringens og synlighed omkring projektledelse, mens på samme tid muliggør hurtighed, forandring og empowerment fra det Agile. Det er fuldt skalerbart og giver perfekt integration med PRINCE2®.

AgilePM™ Foundation

AgilePM™foundation giver brugerne af metoden de grundlæggende principper, der er nødvendige for at facilitere et vellykket projekt, hvor man samtidig tillader en vis grad af scope og agilitet, som ikke mange andre metoder giver. Med et klart, koncist og detaljeret perspektiv på projektets produktivitet. AgilePM™ certificeringen er nyttig for alle der arbejder med projekter uanset kompetenceniveau, fra meget erfarne projektledere til ny uddannede
 

AgilePM™ Practitioner

AgilePM™ Practitioner niveauet udstyrer dig med en dybtgående viden om Agile Project Management, ikke kun omkring certificeringen, men også hvordan man kan anvende og implementere disse principper.
Forudsætninger for at kunne gå op til Practitioner eksamen:
 • AgilePM Foundation Certificate, eller
 • DSDM Atern Foundation Certificate, eller
 • DSDM Advanced Practitioner Certificate.
 

AgilePM™ Courses are offered in association with Spoce Ltd, an APMG Accredited Training Organisation.
Right Training ApS is working in conjunction with the Accredited Training Organisation SPOCE Ltd


TILMELD DIG KURSET HER
VÆLG KURSUS
Adgang til e-learning Inkl. eksamen
1/1 års adgang Ja, AgilePM™ Foundation

AgilePM™ Courses are offered in association with SPOCE Ltd, an APMG Accredited Training Organisation.

Right Training ApS is working in conjunction with the Accredited Training Organisation SPOCE Ltd


 • Kunde feedback
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • kunde-feed-back
  ”Jeg vil give Right Training 5 ud af 5 stjerner, og kan klart anbefale andre at tage Prince2 kurset via Right Training....”

  Morten Lind - Thomas Jaskov

 • Kunde feedback…
  E-learning delen kan efter min mening ikke stå alene, derfor er det perfekt at deltage i den forberedelsesaften Right Training også tilbyder, det gav virkelig meget. Generelt var jeg meget tilfreds med forløbet”

  Janani Thayan, Projektleder, Team Online A/S

 • Kunde feedback
  ”Jeg opfattede kursusforløbet og firmaet som meget fleksibelt og det udleverede materiale var af meget høj kvalitet. Forberedelsesaftenen var god og inspirerende, men kan være lidt hård efter en lang arbejdsdag…”

  Karen Lauberg Lauritsen, Novo Nordisk

 • Kunde feedback…
  "Godt PRINCE2® e-learning materiale, Ok forberedelsesaften og fint materiale. Jeg vil gerne bruge jer igen…"

  Morten M. Christensen, 41 Concepts ApS

 • Kunde feedback…
  "Mine forventninger blev opfyldt til fulde, og forberedelsesaftenen hos firmaet er et godt supplement til e-learning kurset…"

  Martin Everhøj, Agema A/S

 • Kunde feedback…
  (Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback…
 • Kunde feedback…
  E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback…
  "100% OK. Fin blanding af hands-on og præsentation." (Scrum Master kursist)

  Klaus Akselsen

  Se alle kunde anmeldelser

 • Kunde feedback…
  "Tak for et fantastisk kursus, Michael gjorde virkelig en forskel :)" om Scrum Master kurset, På LinkedIn.

  Jakob Øjvind Nielsen (Test Manager Post Danmark)

 • Kunde feedback…
  "det har været en enorm positiv oplevelse, og Michael var helt fantastisk til at involvere os, og han har i hvert fald fuldstændig styr på Scrum, han kunne relatere alle spørgsmål lige fra hoften. jeg føler mig helt klædt på til at kunne være scrum-master"
  Karsten Helbo Larsen
 • Kunde feedback
  ”Right Trainings selvstudie kurser indeholder det perfekte mix mellem fleksibilitet, kvalitet, sparring samt pris, for selvstændige konsulenter. .."

  Frank Hagedorn, NSC.dk

 • Kunde feedback…
  ”(Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback
  ""E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback

  "I found Right Training very help full, professionally and practically to understand how Prince2 course work and pass the exam. Especially the trainer at Right Training has real time industry experience to help you to understand the concepts." (PRINCE2 kursus)
  Abid Mirza, AWNSOL.

 • Kunde feedback…
  "Forberedelsesaftenen var super, begge gange. Generelt godt og meget fleksibelt forløb, højt service niveau"

  Christian Mols. IT-Konsulent

 • Kunde feedback
  ”Rigtigt godt koncept at give kandidater mulighed for e-learning / forberedelsesaften / eksamen til en gunstig pris. Rigtig god forberedelsesaften hvor vi fik mulighed for at stille spørgsmål, se på forskellige emner, og at tage en prøve eksamen”

  John Clayton

 • Kunde feedback
  "ISTQB e-learning materialet  var meget godt, og det er der man får den reelle eksamenstræning. På forberedelsesaftenen er det meget interessant at få vurderet sine tilegnede kundskaber i forhold til andre kursister...

  Claus Mouridsen, M-IT ApS

 • Kunde feedback…
  Undervisnings formen med e-learning, lærebog og hjemme test var helt optimal for mig. Tilbuddet om at komme ind en aften og få eksamens vejledning og ekstra prøve er en rigtig god ide

  Mette Hye-Knudsen

 • kunde-feed-back....
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • Kunde feedback…
  "Meget fornøjeligt Scrum kursus som jeg virkelig har lært meget af og føler mig vældig godt rustet til at bruge. Underviseren er meget kompetent og indsigtsfuld, venlig, rar, med god situationsfornemmelse."

  Annelise Hansen. Fa.Guzzihansen

 • kunde-feed-back
  ”Underviseren var bare SUPER god, han er vildt inspirerende, og dygtig formidler. Tak for et godt kursus med turbo fart." (Scrum Master kursus)

  Liselotte la Cour

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  ”Perfekt indhold, eminent underviser der på den korte tid formåede at gennemgå teori for at kunne bestå eksamen og for praktisk forståelse koblet med praktiske diskussioner og flere øvelser. Den bedste underviser jeg har mødt...” (Scrum Master kursus)

  Asim Hanif

 • Kunde feedback…
  "Øveaftenen er godt, den gav også et par gode fif mht. brug af bogen, læsning etc..."

  Thomas Nissen, Administrationschef - Ankestyrelsen

 • Kunde Feedback
  ”PRINCE2 e-learning modulet er absolut udmærket. Det er en stor fordel at kunne gennemgå træning/materiale, når tiden er til det. Jeg oplevede det generelle kursusforløb som fremragende…”

  Knud Nyholm - Add-On Products

 • Kunde feedback

  "Tak for et fedt kursus J Lærerigt og med mange gode, praktiske erfaringer fra brug af Scrum gjorde kurset til en fornøjelse."

  Tomas Vedsmand, Partner, GEMBA Innovation