Phone +45 3145 0499

Master Data Management (MDM)

Kursuspris kr. 12.700,00
Master Data Management (MDM) kursuspakke
At håndtere virksomheders stamdata er blevet vigtigere i takt med at mængden af data i virksomhederne er øget, og behovet for at udnytte disse data effektivt kræver overblik og god datakvalitet.
Referencedata er afgørende i erhvervslivet i dag. Customer Relationship Management (CRM) uden integration af kundedata, er vanskelig. En effektiv forsyningskæde uden produkt- og leverandør-data er ligeledes svært at opnå. disse eksempler er bare to ud af mange årsager til at Master Data Management (MDM) er blevet en disciplin der er eftertragtet i virksomhederne og kompetencer indenfor dette er efterspurgt.
Vi tilbyder et Master Data Management kursus, med tilhørende certificering, baseret på selvstudie med e-learning samt printet kompendium med booklet. Efter gennemførsel af alle 5 kurser, og beståelse af tilhørende eksaminer, bliver du certificeret som "Certified Information Management Professional (CIMP) In Master Data Management".

Du får:

 • 5 Master Data Management e-learning kurser.
 • Kompendium tilsendt med booklets til alle kurserne.
 • 3 eksamensforsøg til hvert kursus.
 • CIMP certificering (Certified Information Management Professional) i Master Data Management, efter beståelse af alle 5 eksamener.

Pris

Samlet pris inklusiv eksamener er 12.700 kr. (ex. moms)

Sprog

Alt materiale er på engelsk og eksamener afholdes på engelsk.

Kurserne

Kursuspakken består af følgende kurser:

(Læs mere om indhold og beskrivelse af det enkelte kursus ved at klikke på navnet)

Fleksibel kursuspakke

Kursuspakken er sammensat af kerneområder indenfor Master Data Management og giver dig den viden du behøver for at blive certificeret som Certified Information Management Professional (CIMP) i  Master Data Management".

Men måske dit vidensbehov og arbejdssituation gør at du har behov for andre kompetencer, du kan således selv sammensætte en kursuspakke der passer dig, og stadig giver dig CIMP certificeringen: Certified Information Management Professionel In Master Data Management. Se hvordan under fanen "Yderligere information"

Eksaminer

Eksaminer afholdes som hjemme-eksaminer
Eksamens varighed: Mellem 40-60 minutter (mulighed for ekstra tid p.g.a modersmål)
Eksamens format: Multiple choice.
Antal spørgsmål: 20 - 30 spørgsmål, afhængig af hvilken eksamen.
Eksamens sprog: Engelsk
Krav til at bestå eksamen: Opnåelse af minimum 70% point af de mulige point i eksamen.

Forudsætninger og tilmelding

Der kræves ingen formelle forudsætninger for tilmelding til kurset. Et rimeligt niveau på engelsk er dog en forudsætning for at kunne gennemføre forløbet tilfredsstillende.

Omfang og adgang

De 5 kurser består af i alt 20 timers e-learning undervisning, dertil kommer gennemlæsning af kompendium med booklets. Du har adgang til e-learning materialet i 24 måneder fra opstart af kurset, og du har 45 dage til at færdiggøre hver enkelt kursus modul fra du tilgået kurset første gang.

Læs mere om Master Data Management her

 

Information

Sammensæt selv dit Master Data Management kursus

Vores MDM kursus pakke er sammensat af 5 kerne områder indenfor MDM. men måske dit vidensbehov og arbejdssituation gør at du har behov for andre kompetencer, herunder kan du se de muligheder der er for at sammensætte en kursuspakke der passer dig, og stadig giver dig CIMP certificeringen; Certified Information Management Professionel In Master Data Management.

Har du behov for specialviden indenfor et specifikt område, kan du også bestille kurserne enkeltvis, klik på de enkelte kurser og læs mere.

Udbudte Master Data Management kurser

Vælg 5 moduler til din MDM kursuspakke

Moduler du SKAL vælge
Du skal vælge minimum 2 af disse moduler Valgfrie moduler
MDM Fundamentals and Best Practice    
  MDM Architecture and Implementation  
  Data Parsing, Matching & De-duplication  
  Data Virtualization  
  Data Governance Fundamentals  
    Data Profiling
    Data Quality Assessment
    Ensuring Data Quality in Data Integration
    MDM: Selecting a Vendor
    Fundamentals of Data Modeling & Metadata Management

Bestilling

Når du har fundet ud af hvilke moduler der skal være en del af din kursuspakke, så skriv dine valg i tekst feltet for bestillingen, eller giv os besked når du returnerer vores kursusinfo mail.

 


Kurset og certificering tilbydes i samarbejde med firmaet elearningCurveTILMELD DIG KURSET HER
VÆLG KURSUS
Adgang til e-learning Inkl. eksamen
24 mdr. adgang Ja, 5 eksaminer

Kurset og certificering tilbydes i samarbejde med firmaet elearningCurve

CIMP2 1 300x300

CIMP Certificeringen administreres af IMI


 • Kunde feedback
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • kunde-feed-back
  ”Jeg vil give Right Training 5 ud af 5 stjerner, og kan klart anbefale andre at tage Prince2 kurset via Right Training....”

  Morten Lind - Thomas Jaskov

 • Kunde feedback…
  E-learning delen kan efter min mening ikke stå alene, derfor er det perfekt at deltage i den forberedelsesaften Right Training også tilbyder, det gav virkelig meget. Generelt var jeg meget tilfreds med forløbet”

  Janani Thayan, Projektleder, Team Online A/S

 • Kunde feedback
  ”Jeg opfattede kursusforløbet og firmaet som meget fleksibelt og det udleverede materiale var af meget høj kvalitet. Forberedelsesaftenen var god og inspirerende, men kan være lidt hård efter en lang arbejdsdag…”

  Karen Lauberg Lauritsen, Novo Nordisk

 • Kunde feedback…
  "Godt PRINCE2® e-learning materiale, Ok forberedelsesaften og fint materiale. Jeg vil gerne bruge jer igen…"

  Morten M. Christensen, 41 Concepts ApS

 • Kunde feedback…
  "Mine forventninger blev opfyldt til fulde, og forberedelsesaftenen hos firmaet er et godt supplement til e-learning kurset…"

  Martin Everhøj, Agema A/S

 • Kunde feedback…
  (Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback…
 • Kunde feedback…
  E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback…
  "100% OK. Fin blanding af hands-on og præsentation." (Scrum Master kursist)

  Klaus Akselsen

  Se alle kunde anmeldelser

 • Kunde feedback…
  "Tak for et fantastisk kursus, Michael gjorde virkelig en forskel :)" om Scrum Master kurset, På LinkedIn.

  Jakob Øjvind Nielsen (Test Manager Post Danmark)

 • Kunde feedback…
  "det har været en enorm positiv oplevelse, og Michael var helt fantastisk til at involvere os, og han har i hvert fald fuldstændig styr på Scrum, han kunne relatere alle spørgsmål lige fra hoften. jeg føler mig helt klædt på til at kunne være scrum-master"
  Karsten Helbo Larsen
 • Kunde feedback
  ”Right Trainings selvstudie kurser indeholder det perfekte mix mellem fleksibilitet, kvalitet, sparring samt pris, for selvstændige konsulenter. .."

  Frank Hagedorn, NSC.dk

 • Kunde feedback…
  ”(Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback
  ""E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback

  "I found Right Training very help full, professionally and practically to understand how Prince2 course work and pass the exam. Especially the trainer at Right Training has real time industry experience to help you to understand the concepts." (PRINCE2 kursus)
  Abid Mirza, AWNSOL.

 • Kunde feedback…
  "Forberedelsesaftenen var super, begge gange. Generelt godt og meget fleksibelt forløb, højt service niveau"

  Christian Mols. IT-Konsulent

 • Kunde feedback
  ”Rigtigt godt koncept at give kandidater mulighed for e-learning / forberedelsesaften / eksamen til en gunstig pris. Rigtig god forberedelsesaften hvor vi fik mulighed for at stille spørgsmål, se på forskellige emner, og at tage en prøve eksamen”

  John Clayton

 • Kunde feedback
  "ISTQB e-learning materialet  var meget godt, og det er der man får den reelle eksamenstræning. På forberedelsesaftenen er det meget interessant at få vurderet sine tilegnede kundskaber i forhold til andre kursister...

  Claus Mouridsen, M-IT ApS

 • Kunde feedback…
  Undervisnings formen med e-learning, lærebog og hjemme test var helt optimal for mig. Tilbuddet om at komme ind en aften og få eksamens vejledning og ekstra prøve er en rigtig god ide

  Mette Hye-Knudsen

 • kunde-feed-back....
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • Kunde feedback…
  "Meget fornøjeligt Scrum kursus som jeg virkelig har lært meget af og føler mig vældig godt rustet til at bruge. Underviseren er meget kompetent og indsigtsfuld, venlig, rar, med god situationsfornemmelse."

  Annelise Hansen. Fa.Guzzihansen

 • kunde-feed-back
  ”Underviseren var bare SUPER god, han er vildt inspirerende, og dygtig formidler. Tak for et godt kursus med turbo fart." (Scrum Master kursus)

  Liselotte la Cour

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  ”Perfekt indhold, eminent underviser der på den korte tid formåede at gennemgå teori for at kunne bestå eksamen og for praktisk forståelse koblet med praktiske diskussioner og flere øvelser. Den bedste underviser jeg har mødt...” (Scrum Master kursus)

  Asim Hanif

 • Kunde feedback…
  "Øveaftenen er godt, den gav også et par gode fif mht. brug af bogen, læsning etc..."

  Thomas Nissen, Administrationschef - Ankestyrelsen

 • Kunde Feedback
  ”PRINCE2 e-learning modulet er absolut udmærket. Det er en stor fordel at kunne gennemgå træning/materiale, når tiden er til det. Jeg oplevede det generelle kursusforløb som fremragende…”

  Knud Nyholm - Add-On Products

 • Kunde feedback

  "Tak for et fedt kursus J Lærerigt og med mange gode, praktiske erfaringer fra brug af Scrum gjorde kurset til en fornøjelse."

  Tomas Vedsmand, Partner, GEMBA Innovation