Phone +45 3145 0499


ISTQB© Agile Tester Foundation

Kursuspris kr. 4.900,00

ISTQB© Agile Tester Foundation kursus

Vi tilbyder en certificering i ISTQB© Agile Tester Foundation, målrettet dig der ønsker selv at kunne administrere dit studieforløb mest muligt.

Agile test er en forholdsvis ny tilgang til software test, der følger principperne i agil softwareudvikling.
En tester på et Agilt projekt vil arbejde anderledes end en tester på et traditionelt projekt. Testere skal forstå de værdier og principper, der ligger til grund for agile projekter, og hvordan testere er en integreret del af teamet sammen med udviklere og virksomhedens repræsentanter.

En Agile Tester kan ...

• Samarbejde i et tvær-funktionelt agilt team og kende til principper og den grundlæggende praksis omkring Agil softwareudvikling.
• Tilpasse eksisterende test erfaring og viden til Agile værdier og principper.
• Støtte Agile hold i planlægning test aktiviteter
• Anvende relevante metoder og teknikker til test i et Agile projekt.
• Bistå det Agile team ved testautomatiserings aktiviteter.
• Bistå forretnings parter i fastlæggelsen af forståelige og testbare bruger historier, scenarier, krav og acceptkriterier efter behov.
• Arbejde og dele oplysninger med andre teammedlemmer ved hjælp af effektiv kommunikation.
Generelt forventes en Certificeret ISTQB© Agile Tester Foundation niveau, at have erhvervet de nødvendige kvalifikationer til at kunne arbejde effektivt i et Agilt team og miljø.

Du får:

 • Agile Tester lærebogen "Testing in Scrum: A Guide for Software Quality Assurance in the Agile World" tilsendt med posten.
 • ISTQB Agile Tester e-learning kursus (6 mdr. adgang)
 • Adgang til mere end 120 test spørgsmål
 • Speciel test i Agile termer.
 • Adgang til e-mail support fra ISTQB/ISEB software test eksperter.
 • ISTQB© Agile Tester Foundation Eksamen.

Pris

Samlet pris inklusiv eksamen er 4.900 kr. (ex. moms)

Sprog

Alt materiale er på engelsk og eksamen afholdes på engelsk.

Eksamen

Når du føler dig klar til eksamen, giver du besked til os, og vi booker en tid til eksamen der passer dig, aftales individuelt.
Afholdes i København eller Århus.

Eksamens varighed: 60 minutter + evt. ekstra tid ved fremmedsprog.
Eksamens format: Multiple choice
Eksamens sprog: engelsk
Krav til at bestå eksamen: 26 ud af 40 rigtige (65%)

Forudsætninger

For at kunne gå til eksamen i ISTQB© Agile Tester Foundation, skal ISTQB© Foundation være bestået. Et rimeligt niveau på engelsk er en forudsætning for at kunne gennemføre forløbet.

E-learning indeholder blandt andet:

Dette kursus er udviklet på baggrund af den nyeste version af ISTQB© Agile Tester Extension Syllabus. Lektionerne er let forståelige og indeholder tests med interaktive multiple-choice-spørgsmål, og de vigtige termer med beskrivelse. Få også adgang til din egen personlige træner via e-mail.

Agile Tester Syllabus gennemgang

Den nyeste Syllabus gennemgås på en let forståelig måde, med fremhævning af de vigtigste informationer for hvert afsnit, samt interaktive test spørgsmål for at sikre din forståelse af afsnittet.

120 øve-eksamens spørgsmål

Dette e-learning kursus indeholder 3 quizzer, hver bestående af 40 multiple-choice quiz spørgsmål.

Personlig træner

Du har i 4 måneder adgang til træner support via "Ask Tutor" knappen.

Videoer

Videoerne behandler de vigtigste ISTQB© Agile Tester spørgsmål.

Test i termer

For at bestå eksamen, bliver du nødt til at forstå de anvendte termer, fuldt ud.

Eksamens Guide

En nyttig vejledning om, hvordan man kan forberede sig på eksamen dagen. Guiden indeholder gode råd om hvad du skal gøre ugen før, og dagen før eksamen. Desuden nyttige tips til, hvad man skal gøre på selve eksamensdagen.

 

Information

ISTQB® / ISEB®

ISTQB® (International Software Testing Qualification Board) / ISEB® (Information Systems Examination Board) er organisationer der har standardiseret Best Practice metoder indenfor softwaretest og henvender sig til alle, der er involveret i softwaretest; analytikere, testere, ingeniører, softwareudviklere osv.

Niveauer

ISTQB®/ ISEB® tilbyder følgende niveauer indenfor software testing: Foundation, Intermediate (Kun ISEB®) Advanced Test Manager, Advanced Test Analyst, Advanced Technical Test Analyst og Agile Tester Foundation. Udover dette findes et Expert niveau.
Nedenfor kan du se, i skematisk form, niveauerne. Længere nede er en kort beskrivelse af de enkelte niveauer som vi tilbyder kurser i.

ISTQB®/ISEB® Foundation

Foundation niveauet er velegnet til alle, der ønsker en grundlæggende forståelse for softwaretest; Projektledere, kvalitetschefer, software udviklere, analytikere osv.
Kurset beskriver principperne omkring planlægning, specificering og gennemførelse af testopgaver, med henblik på at standardisere processer, og minimere fejlkilder, ud fra Best Practice principper.
 

ISTQB® Agile Tester Foundation

Agile tester er en forholdsvis ny tilgang til software test. en tester på et agilt projekt arbejder anderledes end en tester på et traditionelt projekt. ISTQB© har udarbejdet en Agil Tester certificering der fungerer som en overbygning til ISTQB© Foundation, hvilket betyder at ISTQB© Foundation skal være bestået for at kunne gå til eksamen i Agile Tester Foundation. Denne certificering følger principperne i agil softwareudvikling som beskrevet i "Agile Manifesto" du kan læse mere om denne certificering på ISTQB.org.
 

ISEB® Intermediate

Intermediate niveauet i certificeringsforløbet for softwaretestere, er velegnet til dem der er involveret i alle aspekter af softwaretest. Det er det næste kompetenceniveau efter Foundation certificeringen og giver adgang til at blive certificeret Advanced Test Manager indenfor Test analyse og Test management. Intermediate er ikke et krav for at gå videre til Advanced niveauerne men det anbefales at gennemgå dette mellemniveau.

 

ISTQB®/ISEB® Advanced Technical Test Analyst

Advanced Technical Test Analyst niveauet er for softwaretestere og andre testansvarlige der ønsker at udvide sine kompetencer. Det er et krav at man er certificeret på ISTQB/ISEB Foundation niveau. Ligesom det er en klar fordel at have et par års erfaring med softwaretest før man gennemgår dette kursus. læs om pensum for Advanced niveauet her..

 

ISTQB®/ISEB® Advanced Test Analyst

Advanced Test Analyst niveauet er for softwaretestere og andre testansvarlige der ønsker at udvide sine kompetencer. Det er et krav at man er certificeret på ISTQB/ISEB Foundation niveau. Ligesom det er en klar fordel at have et par års erfaring med softwaretest før man gennemgår dette kursus. læs om pensum for Advanced niveauet her..

 

ISTQB®/ISEB® Advanced Test Manager

Advanced Test Manager kurset henvender sig til testledere/test managers, testkoordinatorer og øvrige testansvarlige, der ønsker at udvide sine kompetencer. Det er et krav at man er certificeret på ISTQB/ISEB Foundation niveau. Det er en klar fordel at have et par års erfaring med softwaretest før man gennemgår dette kursus. læs om pensum for Advanced niveauet her..

 Læs mere om ISTQB her…

TILMELD DIG KURSET HER
VÆLG KURSUS
Adgang til e-learning Inkl. eksamen
6 mdr. adgang Ja, ISTQB Agile Tester Foundation
 • Kunde feedback
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • kunde-feed-back
  ”Jeg vil give Right Training 5 ud af 5 stjerner, og kan klart anbefale andre at tage Prince2 kurset via Right Training....”

  Morten Lind - Thomas Jaskov

 • Kunde feedback…
  E-learning delen kan efter min mening ikke stå alene, derfor er det perfekt at deltage i den forberedelsesaften Right Training også tilbyder, det gav virkelig meget. Generelt var jeg meget tilfreds med forløbet”

  Janani Thayan, Projektleder, Team Online A/S

 • Kunde feedback
  ”Jeg opfattede kursusforløbet og firmaet som meget fleksibelt og det udleverede materiale var af meget høj kvalitet. Forberedelsesaftenen var god og inspirerende, men kan være lidt hård efter en lang arbejdsdag…”

  Karen Lauberg Lauritsen, Novo Nordisk

 • Kunde feedback…
  "Godt PRINCE2® e-learning materiale, Ok forberedelsesaften og fint materiale. Jeg vil gerne bruge jer igen…"

  Morten M. Christensen, 41 Concepts ApS

 • Kunde feedback…
  "Mine forventninger blev opfyldt til fulde, og forberedelsesaftenen hos firmaet er et godt supplement til e-learning kurset…"

  Martin Everhøj, Agema A/S

 • Kunde feedback…
  (Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback…
 • Kunde feedback…
  E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback…
  "100% OK. Fin blanding af hands-on og præsentation." (Scrum Master kursist)

  Klaus Akselsen

  Se alle kunde anmeldelser

 • Kunde feedback…
  "Tak for et fantastisk kursus, Michael gjorde virkelig en forskel :)" om Scrum Master kurset, På LinkedIn.

  Jakob Øjvind Nielsen (Test Manager Post Danmark)

 • Kunde feedback…
  "det har været en enorm positiv oplevelse, og Michael var helt fantastisk til at involvere os, og han har i hvert fald fuldstændig styr på Scrum, han kunne relatere alle spørgsmål lige fra hoften. jeg føler mig helt klædt på til at kunne være scrum-master"
  Karsten Helbo Larsen
 • Kunde feedback
  ”Right Trainings selvstudie kurser indeholder det perfekte mix mellem fleksibilitet, kvalitet, sparring samt pris, for selvstændige konsulenter. .."

  Frank Hagedorn, NSC.dk

 • Kunde feedback…
  ”(Advanced Test Manager) "Perfekt og billigt kursus. Bogen og e-learning delen kom med det samme. Prøveaften var udmærket og eksamens tilmelding, som Right Training også tog sig af, fungerede perfekt. Vil meget gerne komme igen."

  Morten Lind - Gamma Partner ApS

 • Kunde feedback
  ""E-learning materialet til ISTQB Foundation var godt og meget forståeligt. Forberedelsesaftenen var fin, og god ide med en testeksamen. Rigtig godt med tilsendt prøveeksamen, gerne flere af dem..”

  Anette Linda Pedersen

 • Kunde feedback

  "I found Right Training very help full, professionally and practically to understand how Prince2 course work and pass the exam. Especially the trainer at Right Training has real time industry experience to help you to understand the concepts." (PRINCE2 kursus)
  Abid Mirza, AWNSOL.

 • Kunde feedback…
  "Forberedelsesaftenen var super, begge gange. Generelt godt og meget fleksibelt forløb, højt service niveau"

  Christian Mols. IT-Konsulent

 • Kunde feedback
  ”Rigtigt godt koncept at give kandidater mulighed for e-learning / forberedelsesaften / eksamen til en gunstig pris. Rigtig god forberedelsesaften hvor vi fik mulighed for at stille spørgsmål, se på forskellige emner, og at tage en prøve eksamen”

  John Clayton

 • Kunde feedback
  "ISTQB e-learning materialet  var meget godt, og det er der man får den reelle eksamenstræning. På forberedelsesaftenen er det meget interessant at få vurderet sine tilegnede kundskaber i forhold til andre kursister...

  Claus Mouridsen, M-IT ApS

 • Kunde feedback…
  Undervisnings formen med e-learning, lærebog og hjemme test var helt optimal for mig. Tilbuddet om at komme ind en aften og få eksamens vejledning og ekstra prøve er en rigtig god ide

  Mette Hye-Knudsen

 • kunde-feed-back....
  "Godt med fleksibilitet i uddannelsen – jeg kunne studere når det passede i forhold til job, familie mv. Godt med en forberedelsesaften – den var både lærerig og hyggelig"

  Pernille Damtoft.

 • Kunde feedback…
  "Meget fornøjeligt Scrum kursus som jeg virkelig har lært meget af og føler mig vældig godt rustet til at bruge. Underviseren er meget kompetent og indsigtsfuld, venlig, rar, med god situationsfornemmelse."

  Annelise Hansen. Fa.Guzzihansen

 • kunde-feed-back
  ”Underviseren var bare SUPER god, han er vildt inspirerende, og dygtig formidler. Tak for et godt kursus med turbo fart." (Scrum Master kursus)

  Liselotte la Cour

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  "Gode forberedelsesaftener, super fleksibilitet. har været meget tilfreds med begge forløb (PRINCE2, ITIL)"

  Jesper Johansen, Boligmarkedet A/S

 • Kunde feedback
  ”Perfekt indhold, eminent underviser der på den korte tid formåede at gennemgå teori for at kunne bestå eksamen og for praktisk forståelse koblet med praktiske diskussioner og flere øvelser. Den bedste underviser jeg har mødt...” (Scrum Master kursus)

  Asim Hanif

 • Kunde feedback…
  "Øveaftenen er godt, den gav også et par gode fif mht. brug af bogen, læsning etc..."

  Thomas Nissen, Administrationschef - Ankestyrelsen

 • Kunde Feedback
  ”PRINCE2 e-learning modulet er absolut udmærket. Det er en stor fordel at kunne gennemgå træning/materiale, når tiden er til det. Jeg oplevede det generelle kursusforløb som fremragende…”

  Knud Nyholm - Add-On Products

 • Kunde feedback

  "Tak for et fedt kursus J Lærerigt og med mange gode, praktiske erfaringer fra brug af Scrum gjorde kurset til en fornøjelse."

  Tomas Vedsmand, Partner, GEMBA Innovation